07 Nisan 2020 Salı

Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Lisanslama Ofisi (FSMLO) ve Başvurular Hakkında

16 Ocak 2020 Perşembe 10:38 tarihinde eklendi | 141 defa okundu

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimine Bağlı (FSMLO) Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Lisanslama Ofisi kurulmuştur. Üniversitemiz bünyesinde çalışan öğretim üyelerinin/elemanlarının, öğrencilerin, stajyerlerin ve diğer tüm Üniversitemiz çalışanlarının/idari personelinin, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Yönetimi Yönergesi kapsamında değerlendirilmesini istediği taleplerini açık olarak belirten dilekçe ve ekleri (ıslak imzalı taranmış dosyalar) ile birlikte bap@isparta.edu.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.  Ayrıca dilekçe ve eklerinin asılları BAP Koordinasyon Birimi’ne elden teslim edilmelidir.

Fikri ve Sınai Mülkiyet Haklarının Yönetimi Yönergesi'ne ulaşmak için burayı tıklayın.